direct naar inhoud van Toelichting
Plan: Buitengebied Raalte geconsolideerd 2020
Status: geconsolideerd
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0177.BPGV20200001-0001

Toelichting

Wat is een geconsolideerd plan en wat is de noodzaak van een geconsolideerd plan Buitengebied Raalte

De opeenvolgende bestemmingsplannen, wijzigingsplannen,herzieningen en projectbesluiten maken de raadpleging van het huidige planologische regime in het buitengebied van Raalte niet eenvoudig. Om deze reden is een geconsolideerde versie (een werkversie van het plan, zonder juridische status) van het bestemmingsplan Buitengebied opgesteld. In een geconsolideerde versie van een bestemmingsplan worden alle relevante, van toepassing zijnde regels en bestemmingen binnen het betreffende bestemmingsplan weergegeven in één set van regels en op één verbeelding. In deze korte toelichting wordt aangegeven welke plannen en besluiten in deze geconsolideerde versie met de peildatum 10-09-2020 zijn verwerkt (vaststellingsdatum van het laatste besluit dat is verwerkt).

LET OP: een geconsolideerd plan heeft geen juridisch bindende status. Voor de juridisch bindende regels en verbeelding wordt verwezen naar het moederplan, de herzieningen en wijzigingsplannen.

Moederplan en herzieningen

De basis van dit geconsolideerde plan wordt gevormd door het moederplan Buitengebied Raalte, vastgesteld 8 juni 2012, inclusief de correctieve herziening ( vastgesteld op 30 mei 2013) en de 2e correctieve herziening (vastgesteld op 19-02-2015), gedeeltelijk herzien, het paraplubestemmingsplan Parkeren (vastgesteld op 27 september 2018 en het verzamelplan 2020 (vastgesteld op 10 september 2020)

Toelichting en juridisch vigerende plannen

Voor de juridisch vigerende plannen en toelichtingen wordt verwezen naar de originele plannen zoals te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.